LESSEN

 

LESGEVEN: Goevelhoeve beschikt over gekwalificeerde lesgevers die zowel beginnende als gevordere ruiters/amazones opleert zowel in de dressuur als in het springen.

OPLEREN JONGE PAARDEN: Zowel jonge paarden voor onder het zadel als paarden voor in de drafren kunnen bij de Goevelhoeve terecht. Hierbij zal men aan uw vraag voldoen bij het opleren. Men kan dravers op training zetten om klaar te stomen voor de koers.

 

 

7/ 7 en 24/24 OPEN - Er kan op elk uur en op elk moment van de dag worden gereden.

 

 

Onze lesgevers geven enkel privéles, aan maximaal twee personen, dit om hem/haar zo goed mogelijk te begeleiden. Er kan vanaf 6jaar les worden gevolgd. Er zijn twee pony's/paarden hiervoor beschikbaar.

Indien men beshikt over een eigen lesgever/lesgeefster dan kan u die tevens meebrengen. Iedere ruiter/amazone staat hier vrij in zijn/haar lesgever te kiezen.

Indien men van buitenaf les wil volgen of wil gebruik maken van de accomodatie dan moet u dit wel op voorhand melden, dit om dubbele boekingen te voorkomen. Onze pistes worden dan ook de klok rond verhuurd. Bij gebruik van buitenaf wordt er €5 per paard aangerekend.